Hvordan angir jeg underinndelingen av trinnmotordriveren?

1. Når det gjelder innstilling av verdien til den digitale trinnmotordriveren, jo høyere divisjonsverdien er, desto høyere er rimelig kontrolloppløsning. For en tofasemotor beregnes pulsekvivalenten som følger:

Pulsekvivalent ÷ spindelstigning ÷ antall divisjoner ÷ 200.

2. Starthastighet: Denne parameteren tilsvarer startfrekvensen til trinnmotoren, noe som betyr at motoren kan begynne å fungere uten akselerasjon. Riktig valg av denne parameteren kan forbedre behandlingseffektiviteten og unngå seksjoner med lav hastighet med dårlige bevegelsesegenskaper. Men hvis denne verdien er satt for høyt, kan bilen føles tett. Derfor må det gis spillerom.

MA860H

3. Enkeltakseakselerasjon: Brukes til å beskrive akselerasjons- og retardasjonsegenskapene til en enkelt mateakse. Denne indikatoren bestemmes av de fysiske egenskapene til maskinverktøyet, for eksempel: Slik som kvaliteten på de bevegelige delene, dreiemomentet, motstanden til matemotoren, skjærebelastningen osv. Jo større denne verdien er, jo mer effektiv er den, d.v.s. h. jo mindre tid brukes på å akselerere og bremse under trening. Generelt bør verdien for trinnmotorer være mellom 100 og 500. For servomotorer kan den stilles inn mellom 400 og 1200. Ved innstilling skal verdien være liten og motoren skal gå gjentatte ganger i en viss tidsperiode. Håndter det riktig. Denne verdien kan økes hvis ingen avvik oppdages. Hvis det oppdages avvik, bør verdien reduseres og 50 til 100 % av forsikringssaldoen holdes tilbake.

4. Bøyeakselerasjon: Brukes til å beskrive akselerasjons- og retardasjonsevnen til flere mateakser under bevegelse. Den bestemmer hastigheten til verktøymaskinen under sirkulære bevegelser. Jo større verdi, desto høyere er tillatt hastighet på verktøymaskinen ved sirkulære bevegelser. Dreiebenker med trinnmotor bør ha verdier mellom 400 og 1000. Verdien for servomotoren skal være mellom 1000 og 5000. Hvis det er en tung dreiebenk, bør denne verdien settes mindre. Ved innstilling skal verdien være liten og motoren skal fungere gjentatte ganger over en viss tidsperiode. Håndter det riktig. Denne verdien kan økes hvis ingen avvik oppdages. Hvis det oppdages avvik, bør verdien reduseres og 50 til 100 % av forsikringssaldoen holdes tilbake.

DM870

5. I henhold til posisjonen der de tre nullpunktsensorene er installert, kan brukeren stille inn parameteren for å gå tilbake til den mekaniske origo. Hvis den er riktig innstilt, kan brukeren kjøre operasjonsmenyen.

6. Stille inn parametrene for tanking av bilen og vurdere om de er riktige. Hvis det er riktig, bør parametrene justeres for å møte de praktiske kravene.

7. Deretter bør brukeren vurdere om innstillingsverdien til det elektroniske giret stemmer overens med dette pulsekvivalenstallet. Brukeren kan sette et merke på hver akse på maskinverktøyet, som kan betraktes som det arbeidende nullpunktet. Ved å legge inn kommandoen, joggeoperasjonen eller manuell drift direkte, kan aksen bevege seg en fast avstand. En skyvelære kan brukes til å måle om den faktiske avstanden samsvarer med avstanden som vises i programvaren.

8. Det siste trinnet er å måle om det er tap av puls. Brukeren kan gå frem som følger: Han kan markere et punkt på et halvfabrikat med en skarp kniv og sette punktet som opprinnelse. Z-aksen skal heves og settes til 0. Og kjør deretter dreiebenken gjentatte ganger. Men vær forsiktig, den praktiske hastigheten til disse tre aksene bør begrenses.

Relaterte artikler: https://mike25.tenkomori.tv/e478407.html


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.